• Welcome Online gaat voor onbeperkte hosting!

    Ons nieuwe hostingpakket XL met onbeperkte opslagruimte, dataverkeer, e-mailadressen en MySQL databases is nu verkrijgbaar.
  • Registreer nu uw .com.nl domeinnaam

    UNIEKE mogelijkheid voor de registratie van een .COM.NL of COM.NET domeinnaam, het beste van twee werelden en nog veel mooie namen beschikbaar
  • 1
  • 2

Over Welcome Online

Bedrijf

Welcome Online is een handelsnaam van Wize Trading & Solutions, een jonge Internet/Hosting onderneming gevestigd in Almere, met een brede kennis en ruime ervaring binnen de ICT wereld.

Omdat wij een relatief kleine onderneming zijn met korte lijnen, zijn wij in staat om u snel en vakkundig van dienst te zijn met uw bedrijfsactiviteiten op het gebied van Hosting, VPS, E-mail service (incl. virus en spamfilter), Dataopslag en Domeinregistraties.

Ons doel om van welcome-online een belangrijke speler in de hostingmarkt te maken is ambitieus, maar tegelijkertijd realiseren wij ons dat dit met kleine stapjes bereikt moet worden.


Bedrijfsgegevens:
Welcome Online / Wize Trading & Solutions
Pa Pinkelmanstraat 5
1336 KA Almere
Tel: 06-30178568

Bankrelatie: ING Bank 6433736
IBAN: NL81INGB0006433736
BIC: INGBNL2A
KVK nummer: 56720076
BTW nummer: NL173075721B01

Welcome Online en hostSimple zijn onderdeel van Wize Trading & Solutions

 
Grotere kaart weergeven

Diensten

De belangrijkste diensten die wij leveren zijn toegespitst op het plaatsen van een (bestaande) website op het internet, ookwel hosting of webruimte genoemd. Dit kan al vanaf €21,65,- per jaar (incl. BTW) met het Webhosting Pakket Small en hiermee zijn we één van de goedkoopste aanbieders.

 

Professional Service (Maatwerk)

Naast onze reguliere hosting, bieden wij ook maatwerk oplossingen aan. Heeft u een complexe website of een backoffice die speciale aandacht vraag, dan bent u bij ons op het juiste adres!

 

Reseller

Bent u een grafisch ontwerper of webdesigner, dan kunt u met onze Reseller pakketten een totaaloplossing aanbieden aan uw eindklant. Naast de domeinnamen in uw portefeuille, kunt u uw eigen hostingpakketten aanmaken en beheren.  Kortom onze goede en betrouwbare Hosting tegen nog betere condities!

 

VPS

Staat voor Virtual Private Server en biedt u alle vrijheid om zelf één of meer websites te beheren  door gebruik te maken van onze infrastructuur.

 

 

Faciliteiten

Zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten maken wij gebruik van professionele apparatuur en Redundant datacenter faciliteiten. Hierdoor kunnen wij onze SLA overeenkomsten
garanderen tot 99,8% uptime.

 

In tegenstelling tot veel van onze kleine Concullega’s zijn onze servers daadwerkelijk in een beveiligd Datacentrum (tegen stroomuitval, bliksem, aardbevingen, overstromingen etc.)  geplaatst. Hierdoor bent u verzekerd van een maximale bereikbaarheid van uw website.

Wij beschikken over een eigen ServerRack met servers, die samen zijn ingezet als een virtualisatie platform. Daarnaast beheren wij enkele servers voor onze grotere klanten.

 

Back-up

Wij maken dagelijks een back-up van uw website, hiervoor hoeft u niets te doen. Uiteraard is het verstandig om ook zelf regelmatig (advies; wekelijks) een back-up te maken.

 

 

Helpdesk

Bij ons geen dure 0900 nummers; wij hebben een GRATIS helpdesk (bereikbaar per e-mail en in de avonduren ook per telefoon).

Mocht u vragen hebben, dan zijn wij er voor u, bij ons bent u klant en geen nummer!

 

Domeinnamen

Welcome-online biedt u de mogelijkheid om v.a. €11,50 incl. BTW per jaar een domeinnaam aan te vragen. Domeinamen zijn er in vele soorten maar de belangrijkste zijn; .nl / .com / .eu /.net / .org

Daarnaast bieden wij als één van de weinigen een .com.nl of .com.net domeinnaam aan. Binnen deze extensies is nog volop keuze mogelijkheden voor een eigen korte naam!

 

Een domeinnaam is bedoeld om uw website gemakkelijk te vinden tussen de miljarden websites die het internet rijk is.

Onze tip; Denk goed na over een domeinaam, een korte, pakkende, originele of grappige naam die onthouden mensen beter!

 

E-mail Only service

Met onze e-mailservice kunt u eenvoudig aan een nieuwe of bestaande domeinnaam tot 5 e-mailadressen koppelen (webmail). De naam voor het apenstaartje kunt u hierbij zelf bedenken en aanmaken.  Deze service kost u slechts €6.66,- per jaar (incl. BTW).

 

NB! Indien u een hostigpakket bij ons afsluit, dan kunt u hier standaard tot 5 e-mailadressen bij aanmaken.

 

Bestellen

Heeft u een idee voor een website, begin dan eerst met een domeinnaam.

Zodra de website gemaakt is, kunt u heel gemakkelijk upgraden zonder gezeur over contracttermijnen e.d.

 

Onze website is geheel geautomatiseerd. Dit heeft voor U als klant als voordeel dat een domeinnaam of webhosting pakket realtime (direct “live”) wordt aangevraagd en aangemaakt, na de betaling via IDEAL. Zodoende kun je binnen een aantal minuten operationeel zijn met een domeinnaam, e-mailbox of (bestaande) website.

Door deze automatisering kunnen wij onze prijzen laag houden.

 

Website
Mocht u nog geen eigen website hebben, dan kan welcome-online u als service doorverwijzen naar één van onze relaties. Vaak is een website al mogelijk vanaf circa €300-400,-

Voor deze service betaald u niets, de enige voorwaarde is dat de Hosting en bijbehorende domeinnaam via welcome-online wordt afgenomen (bij een bestaande domeinnaam wordt deze naar ons verhuist)

 

Keuze
Voor een standaard website hebt u aan een Small pakket al voldoende. Mocht blijken dat een pakket niet voldoet, dan kunt u altijd gratis upgraden naar een duurder pakket, u betaald alleen het verschil in de nog lopende maand.

 

Betalen
Betalingen kunnen naast Ideal of Paypal op onze ING Bankrekeningnr: P6433736 t.n.v. Wize Trading & Solutions worden voldaan.

 

Slogan:

Voor elk budget een passend Websitepakket!

 

 

Offerte

Zijn uw huidige bedrijfsactiviteiten op Internet aan een evaluatie toe?

Wij kunnen u een scherpe aanbieding maken, om u op deze manier te verleiden tot een overstap naar welcome-online.

Indien u interesse heeft, dan ontvangen wij graag een korte uitleg van de huidige situatie, zodat wij een passend aanbod kunnen maken.
Uiteraard zijn wij ook graag bereid om persoonlijk kennis te maken met uw bedrijf om de mogelijkheden voor een eventuele gehele of gedeeltelijke overstap te bespreken.

Het spreekt voor zich dat alle bedrijfsinformatie bij ons vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Overstappen

Indien u wilt overstappen naar welcome-online dan maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Indien gewenst kunnen wij uw domeinnamen en/of websites (maandelijks) verhuizen, zodat u hier weinig omkijken naar heeft. Hiervoor hebben we wel uw huidige inloggegevens bij de aanbieder nodig.

 

Stuur ons uw wensen en we bekijken samen welke mogelijkheden en besparingen te realiseren zijn.

 

Service
Bent u tevreden over onze service of diensten vertel het anderen, bent u niet tevreden vertel het ons en we lossen het op!

 

Partner
Draagt u ons een warm hart toe, Like ons dan op Facebook of volg ons op Twitter.
Daarnaast kunt u ons logo vrij gebruiken op uw presentaties, mailings of website (links). Wij stellen het zeer op prijs, indien u ons hiervan een voorbeeld wilt sturen.

Wize Trading & Solutions
Pa Pinkelmanstraat 5
1336 KA  Almere
06-30178568

Bankrelatie: ING Bank 6433736
IBAN: NL81INGB0006433736
BIC: INGBNL2A
KVK nummer: 56720076
BTW nummer: NL173075721B01